Direktlänk till inlägg 10 februari 2018
Kyckling i Paneng curry
Ingredienser:
tillagningstid: ca 20 min
2 portioner ris
300g strimlad kycklingfile
1 tsk olja
1/2 ask (á 150g) haricots verts
400 ml paneng curry, grytbas
1 ask (20g) färsk gräslök
Gör så här:
1. koka riset enligt anvisningen på förpackning.
2. Stek kycklingen i oljan i en stekpanna. Sänk värmen och tillsätt bönorna och grytbasen. Sjud i ca 4 minuter.
3. Skär eller klipp gräslöken.
4. Servera curryn med riset och toppa med gräslök.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
|||||||
|