Direktlänk till inlägg 20 april 2018
Kycklingkebab i pitabröd med vitlöksfärskost
Förberedelsetid: 20 min
Tillagningstid: 10 min
Portioner: 4
Ingredienser:
Kycklingbröstfilé 600g
Olivolja 2 tsk
kebabkrydda 2-3 tsk
sallad
Coctailtomater 250g
gurka
Rödlök
Färskost naturell
Vitlök 1 klyfta
pitabröd
Gör så här:
1. Strimla kycklingen tunt. Blanda ihop olja och kebabkrydda och lägg tillsammmans med kycklingen i en plastpåse. Se till att alla bitar täcks av olja och marinera minst 15 min.
2. Strimla sallad, halvera tomater och skiva gurka och skiva lök.
3. stek kycklingen i panna tills den är genomstekt och har fått en fin färg.
4. Blanda ihop färskost med pressad vitlök, sallt och peppar.
5. Fyll pitabröd med sallad, kyckling och färskost.
Ät och njut!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|