Alla inlägg den 7 april 2008

Av Emma - 7 april 2008 22:21

Ja idag var det då bara två veckor kvar tills jag lämnar landet och det ska bli så skönt! Då reser jag till Polen, där jag ska göra det jag är bäst på. Jag ska spela flöjt, ihop med de andra musikerna i orkestern. 


Jag idag, är det måndag och det har varit en lång måndag. Började med att ha latin första lektionen. Det gick väl bra, sedan hade vi kultur historia och då jobbade med vi med Jugden. Det betyder för övrigt ungdom på tyska, för att få lite allmänbildning menar jag. Ja sedan var det naturkunskap och vad vi gjorde där vet jag inte riktgit, minns bara att det blev en väldig diskucisson om vem som inte hade skickat in sammanställningen på debatten, vi hade i onsdags. Sedan var det dags för att käka lite, Det var ris och nån gryta till middag idag. Det gick ner med ett glas vatten.


Ja etfer det hade vi geografi och jag insåg faktiskt en sak, att jag har lärt mig någonting. Allt slit med läsandet har lönat sig. Jag kan någonting om något. Det är ju helt fantastiskt. Känner mig gansak nöjd, om man får säga så. Sedan hade vi historia och där diskuterade vi källkretik eller nått tror jag. Sedan blev det dags för språk, franska för min del.


Jag gjorde franska prov på tio minuter och hoppas att jag har alla rätt, det var inte så svårt. Det var bara andra delen av provet jag inte fick göra i fredags. Sedan var dagen äntligen slut och jag kunde gå hem.


Sedan var jag på jobbet och jobbade, det gick fint. Bea och Mickey, varför satt ni utanför Team Sportia vid 18:10? Jag såg er allt... Mohahaha... Ja sedan gick jag med Karin till folkets hus och vilka såg jag inte på vägen dit, jo Bea och Mickey som gick in på pizza Palace. Undrar vad dem hade i kikaren den här gången? de såg lite luriga ut nämligen. Jag och Karin fortsatte iaf upp till Folketshus, men det var låst, ingen hemma alltså.


Vi bestämde oss därför att gå hem till karin och fulla runt lite och det var himla roligt. Vi pratade, åt äpple, lyssnad epå Melodifestivalen 2003. Efter det skulle i lyssna på annan musik och först blev det lite annat sedan lyssnade vi på dne bästa sagan som någosin har gjorts Kåldolmar och Kalsipper med Nationalteatern. 


Ja nu sitter man här vid datan och ska göra färdigt kulturarbetet och sedan är det väl dags att krypa ner och sova lite, det är ju en dag imorgon också.  God natt =D

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards