Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Emma - 30 mars 2011 11:27

Eftersom jag har varit på plats i två och en halvtimme och inte har gjort mer än att städa förrådet, diska, putsa bestick så sätter jag mig här och gör ett litet inlägg. Jag har en känsla av att det inte blir av annars och det vore ju riktigt synd. Efterdom det är så många som läser här menar jag    Det verkar vara en riktigt lugn dag idag och det är väl både bra och dåligt, skönt att inte behöva stressa men mindre roligt att det inte händer någonting och det finns ingenting att göra. Men jag trivs här och har lärt mig massor. 


Eftersom jag ändå kan sitta här och filosofera så kan man ju alltid filosofera över varför alla alltid ska krångla till allting, jag skulle köpa på fyllning till min reservmobil, det är ett comviq kontantkort, och då fanns det är fruktansvärt massa olika alternativ. Den som hade mobilen innan mig hade nog enbart comviq konatnt kort och behövde inte tänka på det. Känns lagom kul att stå¨där i affären och vara allmänt förrvirrad liksom.


En annnan sak jag tänkte på är, när i helskotta blev "förbammad" en svordom?


Nu har jag nog inte mer att filosofera över, förutom att det känns väldigt lockande att ta sig till Tyskland under sommaren, eftersom det inte blir någon konsert för mig. Ingen som ville följa med   Känns lite lagom kast. Men festivalen i Tyskland hade många bra band som jag gärna skulel vilja höra på. Pengar tror jag att jag har så jag klarar mig, och sommarjobb är fixat så jobbar snart upp de pengarna igen.


Nu ska vi se om  det finns något att göra på jobbet också kankse   

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards