Alla inlägg under juni 2011

Av Emma - 23 juni 2011 19:14

Ja det blev pannkaka av alltihop, jag ser inte ens fram emot helgen längre, men som sagt att vara sommarbarn det är inte lätt, ingen är hemma, ingen kommer och firar  Man känner sig lite lätt ensam när man fyller år så in på sommarens största festhelg. Men men, det är tur att jobbet börjar snart så jag har någonting att göra, hade jag inte haft jobbet, hade jag nog haft en väldigt tråkig sommar. Jag måste förövrigt försöka att liva upp mig lite till imorgon, det blir inte mkt till fest på fyra personer, men ingenting bli bättre av att man surar. Så nu ska mungiporna upp! Försökte baka trårta idag och det gick ju bra.....NOT! Det blev fasen pannkaka av alltihop! Jag hoppas att tårtarn är någorlunda ätbar iaf, kommer ingen så är det inte så många som blir förgiftade av den. 


Jag undrar om jag ska börja klara mig själv, jag kan inte sitta här och vänta på att folket ska komma till mig. Jag får väl ta mig i kragen och ge mig ut i världen. Känns inte speceitllt lockande att åka runt alldeles ensam heller men kanske är det man måste göra för att det ska hända något någon gång. Jag är trött på att se på när alla andra är ute och roar sig!!! Det kanske är dags att dra till drastika åtgärder  Jag ska tänka över det här... nu är det dags att fixa pizza och inhandla det sista inför morgondagen.

Av Emma - 14 juni 2011 18:20

Den här helgen var jag på ett litet men mycket vackert bröllopet   Det var väldigt trevligt också, inte för att jag kände en kotte förutom mina föräldrar och brudparet. Men det löste sig ändå, vi var 24 stycken vuxna och så några barn på det, man fick alltså lära känna nytt folk. Han som satt bredvid mig var inte så pratglad till middagen men sedan började han prata lite, vi satt och diskuterade mobiltelefoner. Men jag hade roligt, det var väldigt trevligt och solen sken hela helgen 


Igår så fick jag hoppa in och jobba och det passade mig alldeles perfekt, då fick jag börja den här veckan med att göra någonting. Det var trevligt, fick hoppa in och jobba kväll efter att bara ha gått bredvid en dag innan, men det gick bra. Vi pratade om allt, skämtade och satt vid datorn. Timmarna bara flög fram tills jag blev avlöst.


Idag var jag heller inte helt sysslolös, världens bästa Johanna hörde av sig igår ioch undrade om jag var ledig så vi kunde ta en fika när hon hade jobbat klart. Det var klart jag ville det. Så vi satt nere på stan och pratade om allt och fikade. Och då fick jag min födelsedags present av henne eftersom jag skulle fylla år om några dagar. Det var en jättefinn present, jag blev jätteglad. Så tack världensbästa Johanna  Nu händer det nog inte mycket mer idag och antagligen inte resten av veckan heller. Jag måste komma på nått att göra snart. Jag håller på att bli tokig av att sitta instängd här hela dagarna och inte ha någonting att göra.  jag klättarar snart bokstavligt talat påå väggarna! 

Av Emma - 7 juni 2011 18:36

Jag ska väl inte sitta här och klaga men ibland är det ganska tråkigt med sommarlov. Sommaren i sig är väldigt trevlig, men det finns ingenting att göra när man inte har några spontana kompisar. Inte ens när man var så desperat att man gjorde en efterlysning på facebbok fick man napp! Ja idag har jag väl gjort allt jag kan komma på och har har skjutit upp det jag minst av allt vill göra. Men eftersom allt annat jag kan komma på redan är gjort så är det väl bara att sätta sig ner och studera ekonomi väldigt ingående. Vem vet jag kanske lär mig något! Det hade ju inte varit helt fel det heller.


Om det inte börjar regna mer så blir det en kvällspromenad när mamma kommer hem från jobbet =) Det är så tomt i huset när inte brorsan är hemma, och inte kan man förvänta sig att han när som helst kommer att slita upp dörren, eftersom han befinner sig i Turkiet. Där hade visst strömmen gått i natt så det vart svart i hela staden! Det var en ganska trevlig nyhet ändå tyckte jag, då fick man ju höra något av honom i alla fall. Nej bäst jag sätter mig med ekonomin, jag lär mig ingenting om jag sitter här ju.

Av Emma - 5 juni 2011 00:55

Är det inte en härlig dag idag? Jo det är en rätt fantastisk dag idag. Jag började dagen med att gå upp, lite efter att klockan ringde eftersom jag knappt orkade dra mig ur sängen imorse, jag förstår inte varför eftersom jag gick och la mig i vettig tid. När jag fått i mig frukosten och packat klart det sista. Ja då började jag att lasta ut allt för att åka hem till mina föräldrar. Det var som en bastu i bilen, men det vart härligt väder. När jag kom hem, lastade jag ur bilen och så följde jag med mamma till ICA för att handla, vi skulle grilla till kvällsmaten. Mycket trevligt  När vi kom hem från ICA så ringde pappa precis när vi var utanför dörren och sa att killen med bilen hade ringt och vi kunde komma och titta på den. Ja då gjorde vi affärer. Jag är därför nu en stolt ägare till en riktig smurfbil   Min första egna bil är en riktigt höjdar bil. Den är liten, den är snygg och den rullar fint. En helt underbar bil som passar mig alldeles perfekt. Imorgon måste jag städa den gamla bilen, som jag egentligen bara har lånat eftersom det är han som står på bilen.

Jag var även ute en sväng med några kompisar ifrån gatan, och när jag kom hem igen så hände något roligt. Jag kommer in genom dörren och båda föräldrarna frågar vart jag tagit vägen.

Pappa: Jag trodde du satt i din nya bil och lyssnade på musik.

Jag: Nej ajg var i stadsparken.

Pappa: Gungade du också?

Jag: Ja det gjorde jag, men min rumpa har blivit alldeles för stor så jag får inte plats i gungorna länger.

Mamma: Men så trevligt för dig!


Av Emma - 3 juni 2011 11:26

Livet är bra härligt ibland, sitter på balkongen och äter frukost i den underbara solen och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Innan den första maskinen slängdes in vid elva tiden har jag hunnit med att plocka upp två kassar med prynadssaker, hängt upp nya handdukar i badrummet och köket. Jag har till och med hunnit att bädda sängen ren, med nya lakan. Nu ska jag bara njuta en stund och sedan kör jag igång igen med att dammsuga, skura golven och toaletten skinande ren. Allting ska vara rent, för imorgon när jag har vaknat tänker jag åka hem till mina föräldrar, börjar att jobba lite smått nästa vecka innan det drar igång på allvar.


Igår hände ingenting, förutom att jag satt och funderade på vad jag vill göra med min framtid. Jag är ung har alltid i världen. Men med många stora drömmar gäller det att se till att förverkliga dem också. Drömmar ska man ha det är bra, men det är ännu roligare om dem blir till verklighet också. Jag vill göra så mycket att jag inte ritkigt vet vart jag ska börja. Så det är bara att tänka ett steg längre och se vart man hamnar och vad man vill göra först. Men allra först har jag ett helt år kvar i skolan. Det är bara hoppas att man står ut och att man överlever det sista året också!

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards