Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Emma - 14 juni 2011 18:20

Den här helgen var jag på ett litet men mycket vackert bröllopet   Det var väldigt trevligt också, inte för att jag kände en kotte förutom mina föräldrar och brudparet. Men det löste sig ändå, vi var 24 stycken vuxna och så några barn på det, man fick alltså lära känna nytt folk. Han som satt bredvid mig var inte så pratglad till middagen men sedan började han prata lite, vi satt och diskuterade mobiltelefoner. Men jag hade roligt, det var väldigt trevligt och solen sken hela helgen 


Igår så fick jag hoppa in och jobba och det passade mig alldeles perfekt, då fick jag börja den här veckan med att göra någonting. Det var trevligt, fick hoppa in och jobba kväll efter att bara ha gått bredvid en dag innan, men det gick bra. Vi pratade om allt, skämtade och satt vid datorn. Timmarna bara flög fram tills jag blev avlöst.


Idag var jag heller inte helt sysslolös, världens bästa Johanna hörde av sig igår ioch undrade om jag var ledig så vi kunde ta en fika när hon hade jobbat klart. Det var klart jag ville det. Så vi satt nere på stan och pratade om allt och fikade. Och då fick jag min födelsedags present av henne eftersom jag skulle fylla år om några dagar. Det var en jättefinn present, jag blev jätteglad. Så tack världensbästa Johanna  Nu händer det nog inte mycket mer idag och antagligen inte resten av veckan heller. Jag måste komma på nått att göra snart. Jag håller på att bli tokig av att sitta instängd här hela dagarna och inte ha någonting att göra.  jag klättarar snart bokstavligt talat påå väggarna! 

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards