Alla inlägg den 30 januari 2019

Av Emma - 30 januari 2019 15:34

Idag är min enda lediga dag den här veckan. Jag gillar inte de här "monsterveckorna". Det tar för mycket energi, det är inte alls roligt att jobba heltid. Visst jag gillar mitt jobb och jag gillar mina kollegor men det känns som jag är på jobbet dygnet runt. Jag hinner liksom inte med någon fritid. Jag ska väl erkänna att jag inte har någon men det är inte helt hälsosamt och befinna sig på jobbet jämt och ständigt heller. De kommande veckorna så känns det inte som jag hinner med något annat än jobb och det finns så mycket som jag behöver ta tag i. Idag tog jag sovmorgon, vaknade till klockan sju första gången för att jag hade en sådan obehaglig dröm. Jag minns det inte riktigt men jag tror att det var något med att bli hotad med en pistol, obehagskänslan stannade kvar länge. Sedan tror jag att träningensvärken gjorde sig påmind också för jag kunde inte lyfta min vänsterarm  läskigt värre. JAg hoppas kunna träna bort den där värken ikväll eftersom jag måste träna ikapp det jag har missat sedan jag var skadad. Jag har fortfarande ont i ryggen men jag gör så gott jag kan. Jag tänker mig att träningen ska ge resultat, att jag ska orka mer och känna mig friksare.

 

 

När jag ändå är ledig så passar jag på att tvätta upp det som fanns i tvättkorgen då jag saknade lite strumpor. Jag undrar vart alla strumpor tar vägen. Dock har jag fått slänga några då det har varit stora hål i dem, det värme inte precis när det är -15 grader ute.

 

 

Jag har ingen lust och ingen vilja heller att göra något. Jag har en helt ledig dag och kan få göra precis vad jag vill. Jag har sysslat med husshållssysslor, så som att diska och tvätta. Jag har lagat mat. Men det gjorde i alla fall att jag har fyra matlådor i frysen till kommande vecka. Eftersom jag känner att jag ligger på noll med precis allting just nu så måste jag försöka göra något. Ibland är småsteg bättre än inga alls... Idag satte jag mig för att planera två veckor framåt. Det betyder att jag måste åka och handla på söndag när jag slutar jobbet. Inte för att jag kommer att ha någon lust med det efter en lång jobb helg men vad har jag för val... Ska jag göra det här så får vi göra det ordentligt. Jag har ett långtidsmål som känns som en evighet bort... Speciellt när vågen står på plus istället för minus. Men idag började jag som sagt planera för två veckor framåt och dessutom så satte jag points värde på mina matlådor.

 

Alla sätt är bra utom dem dåliga  

 

Fasen vad det låter i trapphuset. Det dunkar och slår som sjutton. Vad håller dem på med??? Jaja, tur att tvätten snart är klar och jag ska strax ge mig iväg för att träna. Är det idag som jag kommer att stanna i hela två timmar? Det är inte säkert, i måndags klarade jag bara en timme eftersom ryggen började värka och jag har inte lärt mig att träna mig igenom smärtan än. Jag vet inte om det är bra heller, kankse bättre att ge upp och låta smärtan tala för sig själv. Kroppen ska klara några år till tänkte jag, helst många år. Jag kan se framför mig, hur jag ger mig ut och springer mellan trännigspassen och att jag mår bra av det men när jag tittar ut genom fönstret och termometern står på minus 15 grader, ja då känns inte den bilden speciellt talande. Jag hoppas att våren kommer med mer energi och mera motivation.

 

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards