Alla inlägg den 28 september 2019

Av Emma - 28 september 2019 23:00

Så äntligen kom vi fram till Stockholm. Det var inga förseningar för 12:47 stod vi på perrongen. Då tog vi oss raka vägen, nästan till hotellet. Vi var inte säkra på att vi fick checka in men det gick bra. Vi bodde på första våning och det rummet var städat och klart. Vi lämnade av våra ryggsäckar och gjorde ett toalettbesök innan vi åkte in till Gamla stan för att äta något. Vi hittade en jättemysig restaurang som heter Sally's. Där har vi ätit innan. Bra personal, fin inredning och mysigt. Dessutom var pizzorna jättegoda   När vi var mätta och mamma hade fått i sig lite kaffe, för hon var så kaffesugen. Då åkte åkte vi tillbaka till hotellet. Men innan vi gick ner till tunnelbannan så gjorde vi ett litet besök i en ny butik som hette Lakris Roten. Bara en massa lakrits där inne. För mamma som älskar lakrits var det en jättebra affär, jag är inte lika förtjust i lakrist men vad gör man inte för sin gamla mamma  

     

 

Vi kom tillbaka till hotellet och bytte om och gjorde oss klara för att åka bort till Cirkus. Vi hann också med att vila en liten stund innan vi skulle åka buss ända bort till Skansen. Vi gick av på Gröna Lund och kom nära Cirkus ändå. Vi kom dit utan några problem. Jag hade väntat på det här så länge, äntligen skulle jag få se och höra en av de bästa rösterna i musikalvärlden, helt enligt min egen åsikt. Peter Jöback är en av de bästa rösterna. Åh nu äntligen skulle jag få se och höra honom live för första gången.

     

Kvällens outfit och två versioner av mig  

       

Det var inte den bästa musikalen jag har sett. Det var inget fel på skådespelarna eller sångrösterna. Det fanns gått om specialeffekter en del av dem var riktigt coola. Dock saknade jag någonting. Det kändes som att det fattades något. Jag har inte kommit på vad än men jag är inte besviken. Det var helt klart värt alla pengar för att få höra Peter Jöback sjunga, dessutom gillade jag hans frisyr. Jag funderade på att skaffa mig en egen. Men nu ska det bli skönt att få krypa ner i sängen och sova lite. Imorgon är en ny dag och vad vi hittar på då, det får vi se. Ingenting planerat förutom att vi kommer att ta sovmorgon.

 

XOXO   

 

Av Emma - 28 september 2019 10:43

Så var det dags igen. Jag lämnar hemmets trygga vrå för att ge mig ut på äventyr. Ännu en gång tar jag tåget till storstan. Men den här gången åker jag inte själv, då mamma är med som sällskap. Den här tågresan går undan nu är vi redan i Örebro... bara 2h kvar tills vi når Stockholm. Då börjar äventyret på riktigt, vi ska ta rätt tunnelbana, hitta ut till cirkus och gå på musikal.

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards