Alla inlägg under april 2024

Av Emma - Tisdag 9 april 21:40

Idag har jag varit trött, alldeles för trött. Jag hade tänkt att jag skulle bocka av X-antal punkter på min att göra lista idag. Det blev inte riktigt så. Under natten kunde jag inte sova, så då gick jag upp, diskade och hängde tvätt. Kändes skönt när jag väl gick upp imorse att det redan var klart. Det blev inget jobb idag, så jag tänkte som sagt att jag skulle städa och fixa en massa saker. Det ville inte min kropp alls vara med om. Jag gick upp, åt lite frukost och sedan somnade jag igen. Jag har alltså inte gjort någonting alls idag, förutom att ligga på soffan och blunda ifrån verkligheten.


Jag tog mig i alla fall i kragen vid 13:30 då jag fixade lite lunch och sedan packade ihop en massa ksräp som jag lastade in i bilen. Jag tog mig en sväng inåt staden för att göra lite nytta. Jag åkte in till farmor och farfar för att hämta lite böcker som skulle tillbaka till biblioteket, då fick jag titta på golv, äta en chokladboll och titta på farmors alla växter som hon är så stolt över   Efter det hämtade jag paket, slängde allt skräp som jag hade samlat ihop. Tog en sväng in till biblioteket, lämnade böcker och lånade några nya. Idag stannade jag till en sväng vid Coop för att handla lite och sedan åkte jag hem igen. Det var så skönt att komma tillbaka till mitt lilla hus på landet, inga bilar och inget folk. Bara mina två små vilddjur som väntade på mig.      


Jag har sett på Robinson, tittar nu på UFO-mysterier med Felix Herngren    medan jag väntar på att Crossing lines ska börja. Efter det är det dags att gå och lägga sig, imorgon är en ny dag och jag ska få jobba. Det känns bra  


Var rädda om er        

X0X0     

   

    

Av Emma - Torsdag 4 april 20:45

Hipp Hipp Hurra!

 

Idag har min bror födelsedag!  

 

   

     

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards