Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Emma - 20 juni 2009 21:37

Igår var det midsommar och den var faktiskt inte som alla andra midsommar. Den började väl som den brukar man vaknar, går upp och gör det man ska och sedan åkte hela familjen iväg, en sak som var annorlunda iår var att det var jag som körde bilen. Jag körde väldigt bra och plockade upp min broder som jobbade den här dagen, han sommarjobbar. Vi plockade upp honom och åkte till de vi skulle till. Vi åt sill och potatis, eller korv om man gillar det bättre. Tyvärr hade jag oturen nog att åka på den andra saken som var annorlunda i år.. KycklingKorv.  Dagen fortsatte jag körde tillbaka min broder till jobbet, med mamma bredvid i bilen, man har ju inget körkort än:( Vi åkte tillbaka och åt chokladbollar och drack kaffe. 


Eftermiddagen åkte jag till Borås för att möta Johanna vid sjukhuset, tyvärr missade jag sjukhuset och gick istället av på Södra torget och gick upp till sjukhuset. Där hamnade jag på en ganska dötrist fest, så jag och Johanna åkte hem från och då hade vi genast roligare. Det roliga började när vi satt nere vid resecentrum och väntade på bussen, det kom förbi några killar som Johanna ropade på och då vände dem sig om, men ville tydligen inte prata med oss.


På Södra torget klev en jättesöt kille på bussen, det såg ut som han skulle sätta sig hos oss, men tror Johanna skrämde iväg honom =P haha.. man vet aldrig, Johanna XD Under resten av kvällen så gick allting tillbaka till killen på bussen, eller vinflaskan. Jag måste bara få dela med mig av Johannas fina förklaring till varför korken inte satt kvar på vin flaskan... " Men hallå vin flaksan ville att jag skulle öppna den, korken bara flög av... Hur korkad får man bli?"


Med de vackra orden avslutar jag min berättelse om hur min midsommar tog sig ut... En ganska bra dag ändå och det tack vare dig Johanna, tack så jättemycket =) Du är flummig men du är helt underbar att umgås med =D

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards