Alla inlägg den 21 mars 2014

Av Emma - 21 mars 2014 17:06

Jag har sovit oerhört dåligt inatt! Det har regnat och stormat hela natten lång. Katten har varit orolig hon också, för hon har väckt mig flera gånger om inatt. Jag hade på ljudet på telefonen ifall jag skulle få en chans till jobb idag men det fick jag inte . Ja får jag inte in några pengar så blir det svårt att resa bort och jag längtar så till att få åka härifrån och göra någonting annat än det jag gör nu förtiden. Ja eftersom jag inte fick något jobb så fick ajg göra annat. Jag började med att se på film pp datorn och sedan ringde jag runt till tre förskolor var av två svarade och jag har bokat in två besök i nästa vecka . Ska bli bra att börja som vikarie i en annan kommun, det kan bara bli bättre hoppas jag. Det här är ett sätt att långsamt byta kommun och ta sig dit jag önskar i alla fall. Sedan om min önskan håller i sig eller inte det vet jag inte.


Ja nu har hela dagen sniglat sig fram och det börjar närma sig kväll. Snart är dagen äntlien slut. Inte för att jag tror att morgondagen kommer att bli bättre. Jag har inga planer alls för den här helgen. Jo det blir kanske ett besök hos min farbror och min lilla fina kusin Nova . Hon är så otroligt fin! Jag kan inte längre se fram emot helgerna eftersom jag inte kan göra något. Men jag försökar palnera lite grand i alla fall. Jag har i alla fall sett till att den kommande veckan är bokad med något att göra varje dag och sedan har jag en liten tanke om helgen men det är inget bestämt än .


Det här inlägget blev mest bara en liten osammanhängade resume av dagen och mina känslor som jag inte har någon större koll på ännu. Men eftersom jag har en sådan tråkig dag idag, så slänger jag in ett, nej två inlägg. Jag ska försöka skriva om något annat en annan gång.


Av Emma - 21 mars 2014 16:57

 

Dagens Outfit!!!

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards