Alla inlägg den 2 juni 2017

Av Emma - 2 juni 2017 23:04

Jag börjde min dag med sovmorgon. Jag behövde verkligen få sova ut. Jag ska erkänna att jag hade en sjukt konstig dröm. Det kändes som verklighet men det var en dröm, jag låg i min säng när jag slog upp ögonen. Jag gick upp och tog en dusch. Drog på mig kläderna jag skulle ha och åt frukost. Sedan hade jag lite sms kontakt med mamma som inte visste hur hon skulle göra med bilen. Men hon bestämde sig till slut för att ställa bilen nere i staden och gå med mig upp till skolan där utspringet skulle vara. Vi hade gått om tid så vi tog med oss soporna ner till soprummet, sedan gick vi upp och lyckades ändå komma en hel timme för tidigt. Jag fick följa med och se hur pappas kontor ser ut på skolan och träffa några av hans elever som hade kommit tillbaka från simhallen. De skulle få äta lite innan det var dags att springa ut. Sedan stod vi i solen och väntade när klockan blev 13:15 så sprang äntligen första klassen ut! Sedan rullade det på, efter utspringet åkte de lastbil. Vi såg när lastbilarna åkte iväg och sedan gick jag och mamma ner till staden för att se när dem åkte runt. VI såg två varv, sedan köpte vi jordgubbar och åt det innan mamma åkte hem. Jag diskade upp och sedan åkte jag strax efter men det var nästan omöjligt att ta sig ut. Det var fullt med lastbilar och bilar i rondellen. Men jag kom ut tillslut och lyckades ta mig hem till mamma och pappa i tid. Vi åkte sedan iväg för att fira studenten. Det var trevligt, fick träffa mitt kusinbarn för första gången med, han var 5 veckor. Så liten och gullig han var. Jag satt och pratade med min farbror under middagen och några andra gäster. Sedan minglade man runt lite grand, pratade med alla. Det var mycket trevligt. Min kusin såg jag knappt röken av, hon var precis över allt. Hon skulle väl festa nu ikväll kan jag tänka mig.


 

Det här är vägen jag gick upp och ner till utspringet. Det blev en promenad idag och det var ju bra.


 

  Aisha tog också stunden idag  

 

Min älskade lilla kusin har idag blivit stor. Det är dags att ge sig ut och se världen med egna ögon. Jag minns det som igår när hon ropade efter mig: " Emma min lilla plutt, vart är du?" Jag minns när du kom fram till mig och sa: "Det är sådant som händer lilla Emma" Vart tog åren vägen? Nu ska du ut och se dig om, jag kommer att sakna dig men jag vet att du alltid kommer att finnas där ute någonstans på vägen. Stort GRATTIS och lycka till i livet!


 

Medan studenterna festar så avslutar jag denna fantastiska och härliga dag med det bästa som finns. Glass och jordgubbar. Det finns ju värre sätt att tillbringa sina lediga dagar på  

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards