Alla inlägg under januari 2012

Av Emma - 29 januari 2012 00:00

Det pirrar till i hela kroppen när han är nära. Det känns i hela mig.

Jag blir alldeles varm, när han nuddar mina knän, även om det bara är av misstag.

Jag gillar att höra hans röst, han kan få prata i ett om ingenting. Det är lika fantastiskt varje gång.

Mitt i allt säger han ibland även riktigt bra saker, jag gillar hur han ser på mig.

Jag tycker om att sitta bredvid och få prata med honom....

Ändå undrar jag varför, det ska vara så svårt att säga något till honom.

Jag kan verkligen inte öppna munnen för att säga det jag egetligen skulle vilja säga.

Undrar om jag är rädd för att mitt hjärta ska krossas eller om jag bara är rädd helt enkelt.

Jag önskar att jag hade vågat prata med honom, men det gör jag inte...

Jag fortsätter att drömma och hoppas att det en dag ska bli till verklighet 


   

Av Emma - 22 januari 2012 17:15

Vem är jag?

Det är någonting som jag har suttit och tänkt på hela dagen, jag har ingen aning om vem jag är

eller varför jag tycker som jag gör. Jag försöker verkligen beskriva för mig själv och för läsaren,

men det går inte längre. Jag har ingen aning om vad det är hon vill åt. I min förra uppsats saknade hon mig!   Jag tyckte verkligen att jag beskrev vad jag kände och hur jag kände, men det gjorde jag tydligen inte. SÅ gör om och gör rätt. Nu hoppas jag på det bästa. Men den här uppgiften har bara gjort mig mer förvirrad än jag var förut.   Det är inget kul att gå i skolan när man ska känna så här. Nu måste jag snart komma på vad jag är bra på och vem jag är, ananrs kan det inte sluta väl 


           

Jag hoppas att jag lärde mig någonting på vägen också!

Av Emma - 10 januari 2012 21:13

Jag var som en spegel som gått i bitar på insidan, varje skärva var en del av mig som någon trampade på. Det gjorde ont, jag lät mig trampas på, jag lät bitarna bli fler och fler och mindre och mindre. Men så bestämde jag mig, det var dags att ta tag i det, dags att plocka bit efter bit från golvet framför mig och sätta ihop dem en efter en igen. Trots att skärvorna ska skar in i huden, skulle jag hitta den bit som var grunden. Det var dags att hitta mig själv. Jag gjorde många framsteg, jag hittade minnen som jag älskade, som jag sparade och limmade ihop med mitt hjärta. Jag hittade egenskaper som gör mig stark, jag hittade egenskaper som gör mig till den jag är idag. Jag plockade bort alla bitar som jag inte ville minnas, alla bitar som bara tyner, de dåliga bitarna, sorgerna som formar oss till det vi är, sparade jag. Jag tänkte inte förlora mig själv, jag tänkte bara sortera lite... Det positiva med att plocka alla särvor av mig själv, var att jag långsamt byggde upp en förstålse för vem jag var och åt vilket håll jag ville gå... Jag visste vem jag skulle kunna bli. Jag såg på alla mina biter, att jag kan bli precis vad jag vill med den kunskap och lärdom jag bär, de visdomsord, jag fått på vägen har också en stor plats bland de beslut jag ska fatta.... Men i slutändan är det ändå jag som väljer vem jag är, vem jag vill bli och vem jag tänker vara hela mitt liv!



Varje liten del av mig, är viktig för att forma mig till att bli den jag är och den jag vill vara   

Av Emma - 9 januari 2012 03:26

Ja klockan är nu 03.28 och jag har försökt att sova sedan klockan 23.00 Jag har inte kunnat somna, jag vet inte om jag är orolig eller rädd. Jag kan helt enkelt inte slappna av, jag är inte ett dugg trött och jag gillar det inte!    Jag begriper inte varför jag ska ha sömnlösa nätter när jag har så mycket att stå i, lägenheten ska städas, två möten är inbokade, det ska pluggas och jag ska vara social  Fullmånen är väldigt vacker ikväll, den är mystisk och tilldragande, den är stor och lyser vackert   Fullmånen är väldigt speciell, det känns och det syns, jag antar att det är det som är problemet, jag tror för mycket på alla de mycket och den magi som finns i luften och runt omkring oss. Jag är en true belivier   Ikväll är kraften starkare och demonerna är värre än vanligt, det är inte lätt att uppfostra vampyrer och demoner under fullmånen. Tänk om jag hade vetat om fullmånen innan, jag är lite orolig för mitt humör imorgon. 

       


Se mystiken, känn magin. Fullmånen är vacker, där på himlavalvet! Fullmånen är tilldragande.

Ikväll är kvällarnas kväll, det är dags att dansa och låta magin som växer överallt i den naturen som finns omkring oss, i varje liv, finns magi och kärlek och mystik! 

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards