Alla inlägg den 23 juni 2013

Av Emma - 23 juni 2013 11:12

ja då var midsommar förbi i år igen och idag är det bara två dagar kvar till min födelsedag. Jag har inte hunnit blogga då det har varit fullt upp både midsommarafton och midsommardagen. På midsommarafton kom min bror med fru och skulle äta lunch, sill och potäter. Överraskningen blev att min bror kom till lunchen också tillsammans med världens finaste hund, Hugo. Det var fint väder och vi satt ute i solen och åt, det blev sill, potatis, köttbullar och lite läsk och snaps till det. Efterrätten bestod självklart av jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde, vispad och ovispad. Beroende på vad man ville ha. När vi hade ätit fick jag gå en promenad med Hugo, han kunde inte sitta still så jag fick dra på mig ett par skor och ta en liten promenad, inte mig emot. Vi gick bara bort till kyrkan och vände, där blev vi anfallna av en stor labrador. Jag blev nog mer rädd än Hugo, då han kaxade upp sig och skällde på den stora hunden. När vi kom hem tänkte Hugo anfalla korna på andra sidan vägen men det fick han inte. Det var midsommar så det var ingen som ville jaga kor.   Sedan åkte jag, pappa och brorsan upp till midsommarstången för att kolla läget och det var fullt med folk, vi hade tyvärr missat dansen men det gjorde oss inte så mycket, det var bilar och människor och hundar precis överallt. Sedan åkte brorsan iväg på egna äventyr, han skulle på fest med sin svägerska och jag, mamma och pappa skulle in till staden för att grilla lite med några vänner till familjen. Det började spöregna när vi kom in till staden och sedan blev det lite uppehåll medan vi grillade men när vi skulle grilla stora marsmellhows till efterrätt ja då blev det en störtskur igen och vi fick stå under taket på altanen och grilla. Goda blev dem.  


Efter all grillning blev det sällskapspel för hela slanten, vi var ojämna lag men det blev bra ändå. Vi spelade Med vilda gester, Med andra ord och Twister. Det skulle spelas kubb också men det blev inte så då det blev kväll och myggen kom och det regnade alldeles för mycket för att det skulle gå att spela. Vi fick en jättegod dessert, där halva min tårtbit blev stulen  Vi löste mysteriet rätt fort men det hjälpte ju inte mig när den delen av tårtan ajg kunde äta var borta, den låg i någon annans mage, men det är sådant som händer när man har roligt.


Midsommardagen


Spenderades hemma som "barnvakt" åt Hugo. Jag skulle ha följt med brorsan ut och fiskat mefd båten men först var det dåligt väder och sedan ville inte motorn gå i gång, så jag fick nöja mig med att gå en halvtimmes promenad med Hugo, det blev spring och lek på vägen och så hittade vi en pinne på vägen hem som han absolut var tvungen att ha med sig. Sedan kom vi hem och busade lite till kastade tennisboll inomhus och sprang flera varv på nedervåningen. Så även om jag bara vara ute och sprang två gånger den här veckan så har jag haft två halvtimmes promenader med Hugo och spring och lek inomhus, jag har nog fått tillräckligt med träning den här veckan. I eftermiddag blir det en promenad till, då jag ska slå pappa i veckans tipspromenad.


 

Den jättegoda tårtbiten som jag fick äta upp innan min andra hälft försvann  



Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards