Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Emma - 27 juni 2013 20:38

Idag var ingen bra dag. Jag kom hem 01.50 inatt och kunde inte sova. Var vaken fram till tre fyra innan jag äntligen kunde släppa allt och glida in i sömnen. Jag vaknade upp vid nio och kände mig riktigt dålig. Jag drog på mig Foppa tofflorna och gick it med soptunnan innan jag gjorde lite te och kröp ner under täcket och tittade på filmen "jordens undergång- delete". Vid tre tiden gjorde jag mig äntligen klar för att åka in till stan och få en ansiktsbehandling. Det var fantastiskt :) känns bra i ansiktet nu :) sedan handlade jag lite frukt och frallor till kvällsmat, och åkte hem igen. Blev inget State of Drama för mig, jag orkade inte med det eftersom jag ska jobba imorgon och åka till Ullared. Då är det bäst att vara utvilad. Nu blir det mer once upon time.

Av Emma - 27 juni 2013 02:00

Jag vaknade idag upp väldigt tidigt någon gång innan fem tiden tror jag till och med. Eftersom Tina skulle iväg och jobba så hörde jag dem prata lite i köket men det störde mig inte så mycket jag somnade om och sov en stund till. När jag tänkte gå upp hade jag fått sällskap av katten som hade lagt sig till rätta. Så det blev till att sova en liten stund till. När jag kom upp satt Johnny på en stol i köket, jag fick lite frukost och sedan satt vi och prata ända till Tina kom hem. Då åkte Tina och jag iväg för att köpa en födelsedagspresent till mig, eftersom gårdagen tillbringades hos grannen med fest. Så vi åkte idag istället, det blev fyra fina flaskor som jag samlar på. Det är så svårt att välja present när man måste välja den själv liksom, men jag är nöjd. Sedan åkte vi hem och lagade mat, eftersom Johnny inte hade varit inne i byn och handlat så fick vi ta vad som fanns hemma och det smakade jättebra med pasta och Köttfärssås. Det blev en slödag idag, vi var helt slut allihopa, så det blev Burlesque att titta på och födelsedagstårtan som jag hade med mig igår, den tog slut idag. Sedan kom Tinas pappa och tittade förbi och medan dem drack sitt kaffe blev det dags för mig att åka vidare. Det var dags att dra sig till Karlstad, så tackade Tina och sa att vi får ses snart igen...


När vi kom till Karlstad efter en lagom galen färd, så visade sig att Tommy Körberg skulle spela ute och det hade ju inte jag räknat riktigt med. Jag hade alldeles för dåligt med kläder för att sitta ute i två timmar. Jag hade tur och hittade ett par fingervantar i min jeansjacka. Det kom en liten regnskur precis innan Tommy körberg kliver upp på scenen.

"Hej, jag har tappat rösten!"

"Åh shit, inte igen" tänker jag.

"Men eftersom jag ändå står här uppklädd så kanske jag kan köra lite ändå."

Alla jublade och Tommy Körberg körde på, hans röst var lite ostadig, blev lite bättre och sedan blev det sämre, men han var rätt rolig. Han pratade lite emellan låtarna och det frambringade många skratt.  Precis som rubriken säger, så kommer det ifrån en liten historia om vikt och i den här historian så säger han också: " Jag har en idealvikt, jag råkar bara vara en halvmeter för kort" Det skrattades hjärtligt och han drog igång några låtar. Han berättade om melodifestivalen och Astrid Lindgren. Det blev en trevlig kväll. När allting var slut åkte vi trötta och lite frusna in till McDonalds för att äta och ha lite gemenskap och klockan 23.00 rullade vi hemåt. Kören Angels tillbaka till Hällefors och själv rullade jag mina två timmar hemåt nedåt till Västra Götaland. Det var inga problem alls, en rätt trevlig resa ändå måste jag säga. Nej nu behöver jag nog sova!

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards