Alla inlägg den 21 augusti 2018

Av Emma - 21 augusti 2018 22:35

Idag hade jag ställt klockan på 07:30 trots att jag äntligen var lite ledig. Jag behövde tvätta och det vill man göra så tidigt som möjligt så att man blir av med tvätten så fort som möjligt. Så ja nu sitter jag här med hela vardagsrummet fullt med tvätt igen. Jag startade upp en maskin och sedan gav jag mig ut på en promenad runt kvarteret. Det är ingen lång runda men benen kändes som bly hela vägen runt. Det tog mig tolv minuter och det var tungt men jag fick frisk luft innan frukost. När jag kom in igen så blev det frukost. Jag åt den i lugn och ro och bara lät tiden gå, fast det kändes mest som det stod still om jag ska vara ärlig. När jag slängt i min tredje tvätt i maskinen, ja då tog jag en promenad till. Den gick till biblioteket. Jag lämnade tillbaka några böcker som jag hade läst ut och sedan satte jag mig för att läsa dagens tidning man vill ju veta vad som händer i staden. Dessutom vill man ju veta vart kommunpolitikerna står inför valet. Man vill ju veta vad man ska rösta på i september. Jag hittade även en intressant artikel i det senaste nummret av Filter. Jag har inte läst tidningen innan men omslaget fångade mig.

 

 

Jag håller fortfarande på att läsa boken Omgiven av idioter och jag tycker att den är bra. Jag såg både mig själv och min mamma när jag läste om färgerna. Dock kunde jag inte hitta min pappa i någon av färgerna. Och han skulle då enligt DISA som Thomas Eriksson har använt som metod vara en psykopat. Det har jag dock svårt att tro, jag känner min pappa ganska väl trots allt. Jag gillade Omgiven av idioter eftersom den var lätt läst och rolig. Den tog upp saker som inte var så svåra att tro på men den här artikeln gav mig lite att tänka på. Nu är jag förvirrad istället. Jag lämnade alltså biblioteket med ett huvud fullt med nya tankar.

 

När jag kom hem var det dags för nästa maskin med tvätt. Jag åt lite mat också, det hade hunnit bli lunch tid medan jag satt på bibliotekt och läste tidningar. Jag sov en stund på soffan för att jag blev trött. När jag vaknade ringde telefonen och jag pratade med en kompis som var lite orolig för mig eftersom jag hade en sådan dålig dag igår. Medan vi pratade så vattnade jag mina blommor, så nu äntligen blev det gjort. Sedan var jag nere med skräpet i soprummet. Skönt att bli av med det i köket. Sedan var det dags att fixa lite kvällsmat. Idag lyxade jag till det lite med att göra Holländska Chokladpannkakor.

 

 

 

 

Jag har faktiskt hunnit med att göra müsli för första gången idag också. Det är så att det är müslins egen dag imorgon och då var jag ju tvungen att prova. Jag har inte provsmakat den än men hoppas på det bästa till min frukost imorgon i alla fall. Nä nu har jag bokat av det mesta på min att göra lista och jag har tittat på den nya serien Det som göms i snö, Chicago Med och på tv rullar säsong 6 avsnitt 19 av NCIS Los Angeles. Det börjar nog bli dags att boka av "Bädda sängen" på att göra listan och gå och lägga sig.

    

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards