Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Emma - 12 januari 2010 19:33

Ja måste ju bara berätta om den här skoldagen, det var inte så illa ändå.  Vi satt och åt ihop vi som inte hade matlådor och idag var det, jag, Johanna, Mark, Ahn, Johan och Robin vi hade trevligt och plötsligt så gick larmet, det var brandlarmet som gick, så det var bara att resa på sig och gå ut. Så ut i kylan gick vi och det tjöt som attan där inne, branbilarna kom efter ett tag iaf... Det visade sig att några elever hade bränt pannkakor nere på Kalastorget.


Ja och alladeles nyss så kom jag hem från "Det som inte blir över det sparar vi" Matlagningsprogrma på högnivå, om fyra år... haha... David skulle lära mig laga mat, så idag blev det tacopaj och det gjorde vi riktigt bra för maten smakade alldeles underbart!


Nej nu ska jag återgå till att göra ingenting en stund och bara vänta på att få gå och lägga mig. Jag menar någon måste ju sova också. Jag blev ju väckt halvett imorse så jag har inte känt mig speciellt pigg. Har huvudvärk och ont i magen, så kanske ska gå och sova nu på en gång... Jaja vi hoppas på en bättre dag imorgon!


God natt gått folk!

Av Emma - 12 januari 2010 08:44

Jaha nu är klockan 08:44 och det är en och en halvtimme kvar innan jag verkligen börjar skolan. Vad gör man här så tidigt? Jo bussen går inte senare om man vill komma i tid till lektionen. Så nu sitter jag här i skolans bibliotek och skriver lite, mittemot mig sitter Nickolina och bloggar. Det är trevligt blir inte så ensamt då. Den amnlige bibliokarien går runt i rummet och suckar och letar efter någonting ser det ut som, jag vet inte vad och jag begriper inte heller. Han kollar på den engleska litteraturen eller den franska, här finns det att välja på nästan allting.


Jag tycker lektionen kan ta och börja nu så man har någonting att göra, det är ganska dött så här tidigt på morgonen, alla sover, eftersom de flesta bor så nära att de kan gå, och ändå kommer de försent med en minut eller två, ibland flera stycken händer alltid. Det är alltid de som bor nära som kommer instapplande sist. Är inte det konstigt?


Nu har jag surfat runt i 11 minuter och inte har jag hittat något kul iaf. Jag borde ha använt tiden till att plugga lite mer vin, men idag blev det itne så, jag får plugga vin på den här tiden imorgon så kankse jag lär mig några fler druvor, kan ju tuillexempel Chardonnay, Pinot Noir, fast det kan ha varit en vinsort, nej det var nog en druva, resling och många fler finns det. Ska plugga lite mer kartor också man vet ju aldrig vilken karta eller vilka vinregioner han vill ha. Nej nu ska vi kankse inte sitta här och hänga mer, kankse ska göra något vettigt? Nej orkar inte, vi tar det en annan dag! Idag måste jag förövrigt verkligen tvätta, jag blir galen på att det ligger tvätt precis överallt just nu! Vart är jag på väg egentlgien?     Vägen är lång och kantig till målet, men det är dit vägen ändå bär!


Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards