Alla inlägg den 8 januari 2020

Av Emma - 8 januari 2020 11:37

I natt har inte varit någon bra natt. Jag gick och la mig vid halvtolv igår. Jag hade hunnit med att sova en stund på soffan så jag kunde inte gå och lägga mig direkt efter mitt favorit programs om hade börjat igen. Som vanligt sändes det klockan 22. Men kom i säng någon gång efter halvtolv kankse, då hade jag stängt av tv, släckt alla lampor och diskat upp lite av disken i alla fall. Jag la mig ner i sängne och slog på en ljudbok, då kom katten upp hoppande. Hon skulle ligga precis bredvid mig och det gjorde hon en stund. Sedan hoppade hon i väg och jag hörde hur han åt, var på lådan och sedan busade hon runt en stund innan hon kom tillbaka. Drömmarna har avlöst varandra inatt. Det har inte varit några hemska drömmar men det har varit rörigt.

 

Jag hade en jättelustig dröm om att min kusin hade skickat mig ett meddelande, vi skulle läsa det tillsammans och vi skrattade. Jag vaknade upp mitt i drömmen så jag kommer inte ihåg hela meddelandet men inledningen var i alla fall:

"Nej yr... Jag är ute och spelar nakenhockey med Linus  Linnea"

 

Jag minns bara att vi skrattade så vi grät innan jag vaknade upp av att hjärtat mitt rusade. Jag blev rädd på riktigt. Hade egentligen inte ont någonstans men jag kunde höra hur det slog i hela kroppen. Alla ställen du kan känna pulsen på var extremt tydliga och det liksom slog som en trumma i örat på mig. Jag sparkade med benen för att se att allting gick att röra. Det gjorde det. Ansiktet verkade också vara normalt. Jag såg ut som mig själv när jag tittade mig i spegeln i morse. Jag hade ingen lust att gå upp klockan 02:00 för att promenera. Men jag var nervös ett tag för så här mycket har inte hjärtat rusat på länge. Jag skulle ändå ringa vårdcentralen på morgonen idag men som sagt det tog en stund att somna in men jag somnade till slut och vaknade inte förrän klockan ringde. Då orkade jag ändå inte gå upp så har snozzat tre gånger så klockan han bli 10:30 innan jag gav mig ut på en morgon promenad.

 

Jag kände mig inte helt okej när jag klev ur sängen. Det enda jag kan tänka på är att jag verkligen inte vill gå till jobbet idag. Men åh andra sidan så vill jag inte vara ensam heller. Jag tog en kort promenad när jag vaknade och nu ska jag äta lite innan jag åker in på det där APT och efter det så ska jag jobba enda till klockan 21:15 ikväll. Jag hoppas att det kommer att bli en lugn kväll. Det är allt jag önskar idag och att jag får sova lugnt i natt, att alla muskler är under kontroll och avslappnade.

 

 

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards