Alla inlägg under oktober 2017

Av Emma - 14 oktober 2017 20:08

Jag måste ändå säga att det blev en väldigt givande lördag måste jag säga. Jag känner mig så otroligt produktiv. Jag hann tvätta, städa rent hela badrummet från golv till tak. Jag bytte handdukar och även duschdraperi. Jag lyckades pussla ihop min nya hylla och när jag fick in den i badrummet blev det komplett.

 

Jag vek ihop och hängde in alla kläder i garderoben, jag slängde skräp och tog en liten tur ner till ICA. Jag behövde handla bara lite grand. Jag följde verkligen listan den här gången, det var bara det att när jag kom hem så såg jag att det fattades en del grejer ändå här hemma. Men det kankse jag kan överleva tills nästa gången jag handlar. Det bästa vore om jag kunde vänta ända tills den där Ullaredsresan blir av, men det är en hel månad kvar. Efter allt städande blev jag hungrig så idag fick det bli frystpizza och coca cola. Det är ju ändå lördag. Nu blir det lite skräp på tv innan jag måste sova. Imorgon väntar det delad tur på jobbet. Totalt 10,5 jobb en söndag. Det är fina grejer det. Det blir en hundpromenad emellan passen också. Jag hoppas att hunden ska vara snäll emot mig. På måndag måste jag ta fram dammsugaren och sedan skura av golven, så är hela lägenheten ren och fräsch.

 

 

 

Av Emma - 14 oktober 2017 10:27

Äntligen skulle jag få vara ledig och sova länge tänkte jag. Det blev inte så. Jag somnade klockan 22:37 igår och vaknade klockan 05:33 idag. Jag vet inte varför egentligen. Jag hade ingenting att göra så tidigt. Jag låg kvar i sängen och försökte somna om men det gick inte. Jag låg och tänkte en stund   . Jag hade inte fått något meddelande men klockan var tidigt på morgonen. Jag låg kvar i sängen i två timmar men halvåtta så gick inte längre. Då skrev jag ett meddelnade bara för att visa att jag tänkte på honom. Han verkar inte ha sett det än. Men kankse har han annat att göra en lördag. Alla har vi ett liv som ska levas på ett eller annat sätt. Det stannar aldrig fast vi ibland önskar att det gjorde det. Klockan 07:40 gick jag i alla fall upp, startade en tvättmaskin, tog en dusch och tittade på Fantastic Beasts and where to find them.

 

Jag ska städa hela lägenheten och göra det fint här. Man vet aldrig om man får besök. Jag har känt länge att jag behöver börja städa både min läghet och min vardag. Så varför inte passa på nu när jag ändå har någon form av motivarion att göra något. Därför startade jag med tvätten. Jag har tvätt som ska vikas och läggas in i garderoben. Jag har disk som ska diskas, golv som ska dammsugas och skuras. Jo det kan bli riktigt vackert här hemma bara jag försöker. Så för att slippa tänka för mycket på annat så är det väl bäst jag sätter i gång med att fixa här hemma.

Av Emma - 9 oktober 2017 23:33

Det sista jag tänker på innan jag somnar är dig. Det jag drömmer om är dig. Det första jag tänker på när jag vaknar är dig.

Jag tänker på dig på morgonen, kvällen och drömmer om dig på natten. Jag önskar och jag längtar efter att få träffa dig. Jag vågar inget säga eftersom jag inte vet om du tänker på mig. Kanske är du som jag att frågorna är svåra att ställa men egentligen vill jag veta allt. Vad drömmer du om, vad har du för dig och hur har du haft det. Jag vill lära känna dig ända in i själen. Jag frågar för att jag själv tänker på dig nästan jämt. När man ser att meddelandet är läst men man inte får något svar då blir jag lite ledsen eftersom Dette så många tankar som rusar. Gjorde jag fel? Blev du arg? Har jag förlorat chansen att få träffa dig. Det finns alltid en liten rädsla där, eftersom längtan är så stark precis som nervositeten. Men ett djupt andetag och blunda en stund. Allting kommer att ordna sig, jag vill bara att vi ska se om det slår gnistor eller om det bara är mina romantiska drömmar. Jag vet att så fort jag sluter mina ögon så är det dig jag ser, det sista jag tänker på är dig??

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards