Alla inlägg den 8 maj 2017

Av Emma - 8 maj 2017 22:00

Idag hade jag en ledig dag, det var tänkt att jag skulle ha sovmorgon men min chef väckte mig med att skicka sms 07:34 och berätta för mig att jag var ledig idag och att han strax skulle skicka schemat. "okej" tänkte jag och försökte somna om. Det var tydligen helt omöjligt, jag hade blivit rubbad i min sömn. Jag gav upp försöket att somna om, så startade en tvättmasking och sedan kröpt jag ner i sängen igen och tittade på Ghostbuster answear your call.

 

När filmen var slut gick jag upp och gjorde frukost. Sedan bestämde jag mig för att göra lite ärenden och att jag skulle gå runt i staden och göra det. Jag börjde med att gå och hämta mitt ledsagarkort, tyvärr gick jag åt fel håll och promenaden blev lite längre än den hade behövt bli. Jag hade tydligen inte vaknat ändå vid 11:41.  När jag hämtat mitt ledsagarkort så fortsatte jag till biblioteket där jag lämnade tillbaka lite grejer och lånade en ny bok.

 

När jag kom hem igen var jag hungrig och började laga mat. Jag hade skickat ett sms till mamma och frågat om hon ville ha mat men hon svarade inte på det. När hon kom upp till mig kastade hon bara in stolarna och gav sig iväg hemåt igen. Jag fick äta min middag ensam. Men det gjorde mig egentligen ingenting. Jag är van att äta middag ensam. Det blir ofta det när man bor ensam. Idag gjorde jag Kycklingklubba BBQ med sallad till.

 

Jag gjorde en matlåda till farfar, så han hade något att äta medan farmor och jag var och hämtade matkassarna och handlade lite grand. Han blev jätteglad och tyckte jättemycket om maten jag hade lagat till honom. Det är synd att slänga mat, så det är tur att jag kan ge det till farmor och farfar. När vi kom hem bytte farmor och jag recpet med varandra. De fick min tonfisk och jag fick deras Thaiköttbullar. Det är bra man kan byta ibland. Sedan blev jag kvar och tittade på vem vet mest junior på tv. Sedan åkte jag hem och pratade med mamma i telefon i en hel timme, innan jag äntligen kunde packa upp mina matvaror och laga till lite kvällsmat. Ibland får man ta vad man har och göra det bästa av det. Så ikväll blev det stekt ris och majs med korv. Det var bättre än ingenting alls.

 

Avslutar kvällen med att se på Criminal minds- beyond boarders.

Presentation


Jag är en glad tjej som njuter av livets goda stunder

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards