Direktlänk till inlägg 9 november 2017
Ingredienser
450g potatis, gärna delikatess
1/2 förp (á 150g) sockerärtor
2 högrevsburgare
1/2 msk olja
2 ägg
salt och peppar
1 ask (20g) färsk persilja
1 dl créme fraiche, tre sorters senap
Gör så här:
1. koka potatisen
2. Ansa och koka sockerärtorna med potatisen i 3 minuter.
3. Stek burgarna i hälften av oljan i en stekpanna och lägg upp dem på en tallrik.
4. Stek äggen i resten av oljan. Krydda salt och peppar.
5. Hacka persiljan och rör ihop med créme fraichen. Smaka av med salt och peppar.
6. Servera parisarna med ägg, senapskräm, potatis och sockerärtor
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 | |||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 |
30 | ||||||
|